Padlószőnyegvilág

Vásárlási Feltételek

Számlázási információk!

Számla kiállításához szükséges adatokat magánszemélyek esetén: név, cím ; cégeknek név, cím, adószám. Jelenleg áfa mentesek vagyunk.
Utalásnál mindig arra a névre tudjuk kiállítani a számlát, amely számlaszámról jön az utalás.
Amint megkaptuk rendelését küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt, amiben részletezünk minden adatot.
A kiválasztott termék előlegét, előre utalással vagy személyesen tudja kifizetni, ami vételár 50%-a (számlát csak a számlatulajdonos nevére tudjuk kiállítani). Az előleg megérkeztével tudjuk elindítani a padlószőnyeg megrendelését. A vételár fennmaradó részét az árú kézhezvételekor tudja rendezni. Számlaszámunk CIB bank: 10702301-68822776-51100005 vagy elérhető a kapcsolat menüpontban.
További információért érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken.

Az áru átvételének feltétele a végszámla kifizetése!

Rendelési adatok megadása, reprezentatív példa!

  • Termék név: Spirit
  • Cikkszám: zbo.890
  • Méret: 400 x 500 cm
  • Szállítási cím: 1165 Budapest példa utca 8.
  • Telefonszám: 06300000000

Padlószőnyeg minták

Személyesen padlószőnyeg koffereinket, mintáinkat megbeszélt időpontban megtekintheti, amit Budapest területén belül ingyenesen kiszállítunk. A megfelelő szőnyegpadló kiválasztása után rendelését, kitöltött adatlappal vagy email címünkre küldött megrendeléssel tudja elindítani, amit 24 órán belül visszaigazolunk. A rendelés 50% előleg után kerül véglegesítésre, aminek beérkeztével indul el a visszaigazolt rendelési idő.

Weboldalunk

Weboldalunkon is kiválaszthatja a megfelelő szőnyegpadlót, amit kiváló minőségű képek, részletes leírások, felhasználás szerint külön válogatva [pl. irodai vagy lakossági] keresheti meg az Önnek megfelelőt. A termék fotói kiválasztásánál vegye figyelembe, hogy a honlapon található képek és a valós szín között árnyalat különbségek lehetnek. A kiválasztott padlószőnyeg rendelést a kapcsolat menüpontban található űrlap segítségével tudja elküldeni vagy email címünkre az info@padloszonyegvilag.hu. Visszaigazolását, amennyiben 24 órán belül nem kapja meg vegye fel velünk kapcsolatot telefonon +36302951202 .