Padlószőnyegvilág

Smartstrand padlószőnyeg valentine uwo 0870

17.790 Ft / m2

Felhasználás: Lakossági 22
Anyagösszetétel: SmartStrand Triexta
Teljes magasság: 10 mm
Szélesség: 400-500 cm
Antisztatikus: Igen
Padlófűtéshez: Igen
Szín: Szürke
Lángállóság: Cfl-s1
*Szállítási határidő: 3 hét, visszaigazolástól függően.
Négyzetméter (m2)
Termék ára
Cikkszám: SMARTSTRANDVUWO0870 Kategória: Címkék: , , , , ,
smartstrand logo
Termék neve

SmartStrand valentine uwo 0870

Szál anyaga

Felület kialakítása

,

Hátoldal

Szálsúly

Teljes súly

Szálmagasság

Teljes magasság

Antisztatikus

Szélesség

400 cm, 500 cm

Tűzésszám

Lángállóság

Igénybevétel

Komfortfokozat

Lépéshang csillapítás

Hővezetési ellenállás

Padlófűtésre alkalmas

Alkalmas lépcsőre

Permanent antisztatikusság

Fénnyel szembeni színtartósság

Szín

Csúszási súrlódási ellenállás

DS

Az új SmartStrand Forever Clean padlószőnyegek a világ első legfejlettebb nanotechnológiás foltvédelemmel ellátott szőnyegpadlói, ötvözve a kiváló minőséget, tisztíthatóságot és kényelmet. Tökéletes gyermekes családok ill. azok részére akik háziállatot tartanak, hisz az új nanotechnológiás gyártási eljárásnak köszönhetően még könnyebb a tisztíthatóságuk. Kivételesen tartós, mely stílust és szépséget kölcsönöz otthonának.

A SmartStrand egyik fontos tulajdonsága hogy magát a szálakat molekuláris méretű nanotechnológiás folt elleni védelem veszi körbe, ennek köszönhetően a szálak nem szívják magukba a szennyeződés illetve nem képesek megtapadni rajta. Mivel a szennytaszító tulajdonságot nem a szálakra felvitt réteg adja, hanem eme tulajdonság magában a szál alapanyagában és a nanotechnológiában rejlik, így azt eltávolítani nem lehet más szőnyegekkel ellentétben, ezzel biztosítva a “mindörökké” tisztaságot. Tisztításuk egyszerű és a szennyeződések nem képesek nehezen takarítható folttá válni. Kisebb, egyszerű foltok esetén nincs szükség másra, mint egy tiszta rongyra és meleg vízre, makacsabb foltok esetén enyhe tisztítószerre.

Másik lényeges tulajdonsága a tartósság. A szálak könnyen és gyorsan visszapattannak eredeti magasságukba, anélkül hogy a szálak megtörnének. Ez a sajátossága a rendkívül tartós és kemény rostoknak köszönhető, melyből adódóan kopásállósága is kiemelkedő. Ezeknek a kemény rostoknak az ellenére a SmartStrand szőnyegek puhák és rendkívül kényelmesek, luxusérzetet biztosítva ezzel. A puha felület ráadásul antiallergén. A szőnyegek tisztítás után sem fognak ragadni ill. megkeményedni, még akkor sem ha tisztítószert használunk. Előállításuk során nem használnak petrolkémiai anyagú összetevőket, fő alapanyaga a kukoricarost ezzel védve a környezetet. Készítésük során 30%-kal kevesebb energiát használnak fel és 62%-kal kevesebb az e közbeni CO2 kibocsátás.

Brand

SmartStrand

smartstrand logo

Felhasználás

otthon átlagos 22 Osztályba sorolás – 22 – otthon átlagos
felhasználási terület: lakószobák , előszobák
komfort fokozat lc5 Komfort osztályba sorolás – LC5 prestige
színtartás A burkolat színtartása az EN ISO 105 B2 szerint bevizsgált.
akusztikus tulajdonság-lépéshangszigetelés Akusztikus tulajdonság – lépéshangszigetelés
A burkolat lépés- hangszigetelése ΔLw a EN ISO 140-6 szerint bevizsgált.
padlófűtéshez Alkalmas padlófűtéshez
antisztatikus Antisztatikus – feltöltődési járásvizsgálat ≤ 2,0 kV. A szimbólum nem jelenti azt, hogy a burkolat a közületi burkolatokkal szemben gyakran támasztott magasabb igényeknek is megfelel.
nehezen éghető - közületi Cfl – s1 fokozat.
Nehezen éghető – a közületi igényeknek megfelelő.
s1 = gyenge füstképzésű
csúszásmentes Csúszásmentes – DS
ha egy burkolat száraz és szennyeződésmentes feltételek mellett kerül alkalmazásra és a dinamikus súrlódási együtthatója kisebb, mint ≤ 0,30

Darabszőnyeg

Ezeket a szőnyegeket gyönyörű méretre szabott szőnyegként is megrendelhetjük, két szegély stílusban: Pure és Elegance. A Pure technika a szőnyeg széleit visszafordítja hátoldalára és a szőnyeget csúszásmentes és nedvességálló réteggel fedik, amely padlófűtéshez is használható. Az Elegance szegély kialakítása az adott SmartStrand szőnyeg színéhez igazodó szalaggal fut végig a szőnyeg körül. A szőnyeg hátoldala tartalmaz egy csúszásmentes és nedvességálló réteget is. Az Elegance szalag keskeny eldolgozása fényűző megjelenést ad a szőnyegnek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Smartstrand padlószőnyeg valentine uwo 0870” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük