Padlószőnyegvilág

Smartstrand padlószőnyeg loft life pure uu1 0780

22.390 Ft / m2

Felhasználás: Lakossági 23 – Irodai 31
Anyagösszetétel: SmartStrand Triexta
Teljes magasság: 8 mm
Szélesség: 400 cm
Antisztatikus: Igen
Padlófűtéshez: Igen
Szín: Kék
Lángállóság: Cfl-s1
*Szállítási határidő: 3 hét, visszaigazolástól függően.
4
Négyzetméter (m2)
Termék ára
smartstrand logo
Termék neve

SmartStrand loft life pure uu1 0780

Szál anyaga

Felület kialakítása

,

Hátoldal

Szálsúly

Teljes súly

Szálmagasság

Teljes magasság

Antisztatikus

Szélesség

400 cm

Tűzésszám

Lángállóság

Igénybevétel

,

Komfortfokozat

Lépéshang csillapítás

Hővezetési ellenállás

Padlófűtésre alkalmas

Alkalmas lépcsőre

Permanent antisztatikusság

Fénnyel szembeni színtartósság

Szín

Csúszási súrlódási ellenállás

DS

Az új SmartStrand Forever Clean padlószőnyegek a világ első legfejlettebb nanotechnológiás foltvédelemmel ellátott szőnyegpadlói, ötvözve a kiváló minőséget, tisztíthatóságot és kényelmet. Tökéletes gyermekes családok ill. azok részére akik háziállatot tartanak, hisz az új nanotechnológiás gyártási eljárásnak köszönhetően még könnyebb a tisztíthatóságuk. Kivételesen tartós, mely stílust és szépséget kölcsönöz otthonának.

A SmartStrand egyik fontos tulajdonsága hogy magát a szálakat molekuláris méretű nanotechnológiás folt elleni védelem veszi körbe, ennek köszönhetően a szálak nem szívják magukba a szennyeződés illetve nem képesek megtapadni rajta. Mivel a szennytaszító tulajdonságot nem a szálakra felvitt réteg adja, hanem eme tulajdonság magában a szál alapanyagában és a nanotechnológiában rejlik, így azt eltávolítani nem lehet más szőnyegekkel ellentétben, ezzel biztosítva a “mindörökké” tisztaságot. Tisztításuk egyszerű és a szennyeződések nem képesek nehezen takarítható folttá válni. Kisebb, egyszerű foltok esetén nincs szükség másra, mint egy tiszta rongyra és meleg vízre, makacsabb foltok esetén enyhe tisztítószerre.

Másik lényeges tulajdonsága a tartósság. A szálak könnyen és gyorsan visszapattannak eredeti magasságukba, anélkül hogy a szálak megtörnének. Ez a sajátossága a rendkívül tartós és kemény rostoknak köszönhető, melyből adódóan kopásállósága is kiemelkedő. Ezeknek a kemény rostoknak az ellenére a SmartStrand szőnyegek puhák és rendkívül kényelmesek, luxusérzetet biztosítva ezzel. A puha felület ráadásul antiallergén. A szőnyegek tisztítás után sem fognak ragadni ill. megkeményedni, még akkor sem ha tisztítószert használunk. Előállításuk során nem használnak petrolkémiai anyagú összetevőket, fő alapanyaga a kukoricarost ezzel védve a környezetet. Készítésük során 30%-kal kevesebb energiát használnak fel és 62%-kal kevesebb az e közbeni CO2 kibocsátás.

Brand

SmartStrand

smartstrand logo

Felhasználás

otthon erős23 Osztályba sorolás – 23 – otthon erős felhasználási terület: lakószobák , előszoba, étkező és folyosó
Objekt egyszerű / gyenge 31 Osztályba sorolás – 31 – Objekt egyszerű / gyenge
szállodák, hálószoba, konferenciaterem, kisebb iroda
komfort fokozat lc4 Komfort osztályba sorolás – LC4 luxus
színtartás A burkolat színtartása az EN ISO 105 B2 szerint bevizsgált.
akusztikus tulajdonság-lépéshangszigetelés Akusztikus tulajdonság – lépéshangszigetelés
A burkolat lépés- hangszigetelése ΔLw a EN ISO 140-6 szerint bevizsgált.
padlófűtéshez Alkalmas padlófűtéshez
antisztatikus Antisztatikus – feltöltődési járásvizsgálat ≤ 2,0 kV. A szimbólum nem jelenti azt, hogy a burkolat a közületi burkolatokkal szemben gyakran támasztott magasabb igényeknek is megfelel.
nehezen éghető - közületi Cfl – s1 fokozat.
Nehezen éghető – a közületi igényeknek megfelelő.
s1 = gyenge füstképzésű
csúszásmentes Csúszásmentes – DS
ha egy burkolat száraz és szennyeződésmentes feltételek mellett kerül alkalmazásra és a dinamikus súrlódási együtthatója kisebb, mint ≤ 0,30

Darabszőnyeg

Ezeket a szőnyegeket gyönyörű méretre szabott szőnyegként is megrendelhetjük, két szegély stílusban: Pure és Elegance. A Pure technika a szőnyeg széleit visszafordítja hátoldalára és a szőnyeget csúszásmentes és nedvességálló réteggel fedik, amely padlófűtéshez is használható. Az Elegance szegély kialakítása az adott SmartStrand szőnyeg színéhez igazodó szalaggal fut végig a szőnyeg körül. A szőnyeg hátoldala tartalmaz egy csúszásmentes és nedvességálló réteget is. Az Elegance szalag keskeny eldolgozása fényűző megjelenést ad a szőnyegnek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Smartstrand padlószőnyeg loft life pure uu1 0780” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük