Padlószőnyegvilág

SmartStrand gyári darabszőnyeg valentine

57.390 Ft / m2

SmartStrand kukorica gyári darabszőnyeg valentine. Ezeket a padlószőnyegeket darabszőnyegként is megrendelheti, egyedi méretben min. 140 x 200 cm, kétféle szegéllyel: Pure és Elegance.

A Pure szegélynél a szőnyeg széleit 5cm-t visszahajtják a szőnyeg hátoldalára, ráragasztják és leborotválják a felesleges szálakat. A szőnyeg hátoldalát továbbá csúszásmentes és nedvességálló alátéttel látják el, amely padlófűtéssel is használható. Ezáltal még komfortosabbá válik a kukorica szőnyeg.

Az Elegance szegélynél a szőnyeg széleit a szőnyeghez színben illeszkedő szalaggal látják el. Itt is a szőnyeg hátoldalát csúszásmentes és nedvességálló alátéttel látják el, amely padlófűtéssel is használható. Az Elegance szegély szalagja keskeny „épphogy látszik” megjelenést kölcsönöz a szőnyegnek, amely azonnal luxust kölcsönöz otthonának.

Törlés
Négyzetméter (m2)
Termék ára
Cikkszám: DARABSZVISSZAHAJTASGYV Kategóriák: , Címkék: , , , ,
smartstrand logo
Szál anyaga

Felület kialakítása

,

Hátoldal

Szálsúly

Teljes súly

Szálmagasság

Teljes magasság

Antisztatikus

Tűzésszám

Lángállóság

Igénybevétel

Lépéshang csillapítás

Hővezetési ellenállás

Komfortfokozat

Padlófűtésre alkalmas

Alkalmas lépcsőre

Permanent antisztatikusság

Fénnyel szembeni színtartósság

Csúszási súrlódási ellenállás

DS

Gyári szegély

Pure, Elegance

Amit a SmartStrand gyári kukorica darabszőnyeg valentine -ről tudni kell:

Az új SmartStrand Forever Clean padlószőnyegek a világ első legfejlettebb nanotechnológiás foltvédelemmel ellátott szőnyegpadlói, ötvözve a kiváló minőséget, tisztíthatóságot és kényelmet. Tökéletes gyermekes családok ill. azok részére akik háziállatot tartanak. Hisz az új nanotechnológiás gyártási eljárásnak köszönhetően még könnyebb a tisztíthatóságuk. Kivételesen tartós, mely stílust és szépséget kölcsönöz otthonának. A Lano SmartStrand egyik fontos tulajdonsága hogy magát a szálakat molekuláris méretű nanotechnológiás folt elleni védelem veszi körbe. Ennek köszönhetően a szálak nem szívják magukba a szennyeződést illetve nem képesek megtapadni rajta. Mivel a szennytaszító tulajdonságot nem a szálakra felvitt réteg adja, hanem eme tulajdonság magában a szál alapanyagában és a nanotechnológiában rejlik. Azt eltávolítani nem lehet más szőnyegekkel ellentétben, ezzel biztosítva a “mindörökké” tisztaságot. Tisztításuk egyszerű és a szennyeződések nem képesek nehezen takarítható folttá válni. Kisebb, egyszerű foltok esetén nincs szükség másra, mint egy tiszta rongyra és meleg vízre, makacsabb foltok esetén enyhe tisztítószerre. Másik lényeges tulajdonsága a tartósság. A szálak könnyen és gyorsan visszapattannak eredeti magasságukba, anélkül hogy a szálak megtörnének. Ez a sajátossága a rendkívül tartós és kemény rostoknak köszönhető, melyből adódóan kopásállósága is kiemelkedő. Ezeknek a kemény rostoknak az ellenére a SmartStrand szőnyegek puhák és rendkívül kényelmesek, luxusérzetet biztosítva ezzel. A puha felület ráadásul antiallergén. A szőnyegek tisztítás után sem fognak ragadni ill. megkeményedni, még akkor sem ha tisztítószert használunk. Előállításuk során nem használnak petrolkémiai anyagú összetevőket, fő alapanyaga a kukoricarost ezzel védve a környezetet. Készítésük során 30%-kal kevesebb energiát használnak fel és 62%-kal kevesebb az e közbeni CO2 kibocsátás. Ezt tudja SmartStrand gyári kukorica darabszőnyeg valentine.

Brand

SmartStrand

smartstrand logo

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SmartStrand gyári darabszőnyeg valentine” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…