Padlószőnyegvilág

SmartStrand gyári darabszőnyeg moon

58.990 Ft / m2

SmartStrand kukorica gyári darabszőnyeg moon. Ezeket a padlószőnyegeket darabszőnyegként is megrendelheti, egyedi méretben min. 140 x 200 cm, egyféle szegéllyel: Elegance.

Az Elegance szegélynél a szőnyeg széleit a szőnyeghez színben illeszkedő szalaggal látják el. Itt is a szőnyeg hátoldalát csúszásmentes és nedvességálló alátéttel látják el, amely padlófűtéssel is használható. Az Elegance szegély szalagja keskeny „épphogy látszik” megjelenést kölcsönöz a szőnyegnek, amely azonnal luxust kölcsönöz otthonának.

Törlés
Négyzetméter (m2)
Termék ára
Cikkszám: DARABSZVISSZAHAJTASGYM Kategóriák: , Címkék: , , , ,
smartstrand logo
Szál anyaga

Felület kialakítása

,

Hátoldal

Szálsúly

Teljes súly

Szálmagasság

Teljes magasság

Antisztatikus

Tűzésszám

Lángállóság

Igénybevétel

,

Lépéshang csillapítás

Hővezetési ellenállás

Komfortfokozat

Padlófűtésre alkalmas

Alkalmas lépcsőre

Görgősszék alá

Permanent antisztatikusság

Fénnyel szembeni színtartósság

Csúszási súrlódási ellenállás

DS

Gyári szegély

Elegance

Amit a SmartStrand gyári kukorica darabszőnyeg moon -ról tudni kell:

Az új SmartStrand Forever Clean padlószőnyegek a világ első legfejlettebb nanotechnológiás foltvédelemmel ellátott szőnyegpadlói, ötvözve a kiváló minőséget, tisztíthatóságot és kényelmet. Tökéletes gyermekes családok ill. azok részére akik háziállatot tartanak. Hisz az új nanotechnológiás gyártási eljárásnak köszönhetően még könnyebb a tisztíthatóságuk. Kivételesen tartós, mely stílust és szépséget kölcsönöz otthonának. A Lano SmartStrand egyik fontos tulajdonsága hogy magát a szálakat molekuláris méretű nanotechnológiás folt elleni védelem veszi körbe. Ennek köszönhetően a szálak nem szívják magukba a szennyeződést illetve nem képesek megtapadni rajta. Mivel a szennytaszító tulajdonságot nem a szálakra felvitt réteg adja, hanem eme tulajdonság magában a szál alapanyagában és a nanotechnológiában rejlik. Azt eltávolítani nem lehet más szőnyegekkel ellentétben, ezzel biztosítva a “mindörökké” tisztaságot. Tisztításuk egyszerű és a szennyeződések nem képesek nehezen takarítható folttá válni. Kisebb, egyszerű foltok esetén nincs szükség másra, mint egy tiszta rongyra és meleg vízre, makacsabb foltok esetén enyhe tisztítószerre. Másik lényeges tulajdonsága a tartósság. A szálak könnyen és gyorsan visszapattannak eredeti magasságukba, anélkül hogy a szálak megtörnének. Ez a sajátossága a rendkívül tartós és kemény rostoknak köszönhető, melyből adódóan kopásállósága is kiemelkedő. Ezeknek a kemény rostoknak az ellenére a SmartStrand szőnyegek puhák és rendkívül kényelmesek, luxusérzetet biztosítva ezzel. A puha felület ráadásul antiallergén. A szőnyegek tisztítás után sem fognak ragadni ill. megkeményedni, még akkor sem ha tisztítószert használunk. Előállításuk során nem használnak petrolkémiai anyagú összetevőket, fő alapanyaga a kukoricarost ezzel védve a környezetet. Készítésük során 30%-kal kevesebb energiát használnak fel és 62%-kal kevesebb az e közbeni CO2 kibocsátás. Ezt tudja SmartStrand gyári kukorica darabszőnyeg moon.

Brand

SmartStrand

smartstrand logo

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SmartStrand gyári darabszőnyeg moon” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…